Geye Dondurma 1927 (Okçular Çarşısı)

Bursalı geye ailesinin meşhur markası. 
Firmamızın geçmişi, 1870 li yıllarda dedemiz şerbetçi halil ağa nın o günün şartları ile ilk dondurmayı imal etmesiyle başlıyor. uludağ dan zor şartlarda getirdiği karları özel sığınaklarda saklıyor, yaz aylarında karsambaç ve kar dondurması üretiyor. 1900 lü yılların başında kış aylarında sahlep üretimi başlıyor. 1927 yılında babamız ahmet geye nin doğumu uğurlu bir yıl olarak ilan ediliyor ve dondurma üretimi 50 kiloya çıkıyor şu an son teknolojinin kurulu olduğu 3200 metrekarelik tesisimizde saatte 1.5 ton dondurma pastörize edilmiş sütten hijyenik şartlarda üretiliyor. ilk günden bugüne kalitesinden ödün vermeyen geye, dondurmayı uludağ ın kekik kokulu sütlerinden imal etmektedir. çekirdek olarak alınan dağ sahlep i öğütülür, dinlendirilir ve 3-4 yıl sonraki üretim için saklanır. meyveli dondurmalarda gerçek meyveyi, esansına tercih ediyor ve gerçek meyveli dondurma sunuyoruz. şu an müşterilerimizin ilgi ve sevgisinin verdiği sorumlulukla yeni yatırım ve projeler üzerinde birçok çalışmalarda bulunmaktayız. mağazalar zincirimizi genişleterek müşterilerimize daha iyi hizmet vermek çabasındayız.

Öne Çıkan Lezzetlerimiz: Dondurma çeşitleri, Kazandibi, Tavuk Göğsü, Şerbetli Tatlılar, Sütlü Tatlılar, Ekmek Kadayıfı

İletişim: 
Yönetici Mustafa Şener; 0544 657 12 45
Dükkan; 0224 222 11 68

Adres: Alacamescit, Tuz Pazarı Cd. No: 90/1, 16020 Osmangazi/Bursa

Bunlara da gözatın